Günün Transferleri (30 Ocak)

TRANSFERLER HABERLERİ
Fenerbahçe: Belhanda transferinin gerçekleşmediğini resmi siteden açıkladı.
Orduspor: İspanya'nın Granada takımında forma giyen 1990 doğumlu sol kanat oyuncusu Jaime Romero ile anlaştı. Transferi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de doğruladı.
Adanaspor: Kaleci Tolgahan Acar takımdan ayrıldığını açıkladı.
Bandırmaspor: Karşıyaka'dan orta saha oyuncusu Gökhan Artun'la 2,5 yıllık, defans oyuncusu Ufuk Arslan'la 1,5 yıllık ve Çorumspor'dan orta saha oyuncusu Ali Koçak'la 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kartalspor: Özcan Kızıltan'ın yerine teknik direktörlüğe Osman Özdemir getirildi.
Bingöl Belediyespor: Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Eren Yakut ile anlaştı.
Isparta Emrespor: Siirtspor'dan Metin Kanar'ı transfer etti.
Orduspor: SC Pfullendorf forması giyen genç stoper Yasin Kocatepe ile anlaştı.
Queens Park Rangers: Anzhi Makhachkala'dan Kongolu stoper Christopher Samba'yı 10 Milyon £ karşılığında transfer etti.
Orduspor: Akhisar Belediyespor'dan Anıl Taşdemir ile 2,5 yıllığına anlaştı. Akhisar ile sözleşmesini fesheden Anıl'ın yarın Orduspor'la sözleşme imzalaması bekleniyor.
Boluspor: Orduspor'un Fransız oyuncusu Wilfried Dalmat'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
Denizlispor: Gün içinde Körfez FK'dan ayrılan Onur Alkan ile anlaştı.
Kasımpaşa: Gaziantespor'dan Serdar Kurtuluş'la 2.5 yıllığına anlaştı. Kasımpaşa, Serdar için 1 milyon € bonservis ödeyecek, ayrıca oyuncu 900 bin TL alacağından vazgeçti.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB'den Pierre Webo'yla görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. NTV Spor'un haberine göre Webo için 3 milyon € bonservis bedeli ödenecek ve 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.
Orduspor: Dinamo Kiev'den Ayila Yussuf'u sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.
Mersin İdman Yurdu: Birçok takımın peşinde olduğu Adana Demirsporlu Raheem Lawal ile 3,5 yıllığına anlaştı. Lawal, Perşembe günü Mersin'e gelerek sözleşme imzalayacak. 
Beşiktaş: Almanya 3.Lig takımı SV Babelsberg, Besiktaş'tan Burak Kaplan'ı kiraladı.
Körfez FK: Onur Alkan'la sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Fenerbahçe: Emre Belözoğlu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Karşıyaka: Tavşanlı Linyitspor'un sol beki Osman Fırat'la anlaştı.
Austria Wien: Monaco'nun 1990 doğumlu Fas asıllı forvet oyuncusu Nacer Barazite'yi satış opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiraladı.
Şanlıurfaspor: Göztepe'den Hamza Gezmiş ve Eskişehirspor'dan Mikail Albayrak'la anlaştı.
Trabzonspor: Tolunay Kafkas, Sercan Kaya ve Eren Albayrak için resmi KAP bildirimini yaptı. Tolunay Kafkas'la 3,5 yıllık sözleşme imzalandığını ve bu sezon 600 $, sonraki sezonlar yıllık 1 milyon 200 bin $ alacağı açıklanırken Çaykur Rizespor'a verilen Sercan Kaya ve Eren Albayrak için toplam 4 milyon 206 bin TL fesih bedeli alındığı açıklandı.
Denizli Belediyespor: Denizlispor'dan Muhammet Bulut ve Turgay Kaçar'la anlaştı.

TRANSFER DEDİKODULARI 
Fenerbahçe: NTV Spor, Fenerbahçe'nin Belhanda transferinden vazgeçtiğini açıkladı.
Fenerbahçe: TRT Spor, Fenerbahçe'nin Montpellier ile Younes Belhanda'nın transferi için kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
Konyaspor: Forvet arayışlarını sürdüren Konyaspor, Bulgaristan Ligi'nde oynayan Hollandalı Sjoerd Ars ve Kamerunlu Christian Pouga'yı bu akşam Konya'ya getiriyor.
İstanbul BŞB: Trabzonspor'la Robert Vittek için anlaştıkları iddiaları var. Vittek transferi Webo'nun Fenerbahçe'ye gitmesi ihtimalini de güçlendirmiş olacak.
Fenerbahçe: İstanbul BŞB Başkanı Çağatay Kalkancı, Webo transferi için "Görüşmelerimiz başladı. Artık iş Fenerbahçe'de bitiyor. Henüz para konuşmadık; ama bir transfer müzakeresi içerisindeyiz." şeklinde açıklamada bulundu.
Trabzonspor: Sporting Lizbon, gözden çıkarılan Paulo Henrique'yi transfer etmek istiyor.
Fenerbahçe: Forvet için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin İBB'nin golcüsü Pierre Webo'yla anlaştığı, kulübüne de bu transfer için 4 milyon € ödeyeceği konuşuluyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

1 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.