Transfer Raporu




Denizlispor: Teknik Direktörlük görevine Özcan Bizati getirildi. Bizati, en son Trabzonspor'da Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.
Orduspor: Hector Cuper'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Orduspor, Cuper'in yerine teknik direktörlüğe Cevat Güler'in getirildiğini resmi siteden açıkladı.
Kartalspor: Osman Özdemir’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için eski hocası Mehmet Altıparmak'la 1,5 yıllığına anlaştı.
İstanbulspor: Teknik Direktör Tunahan Akdoğan ile yollarını ayırdı.
Bursaspor: U16 takımının genç stoperi Ertuğrul Ersoy'la bugün 2,5 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonel yapacak.
Sivas 4 Eylül Belediyespor: Teknik Direktör Alaettin Çiçek'i takımın başına getirdi.
Mersin İdman Yurdu: Teknik Direktör Hakan Kutlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor: Bahri Kaya'nın yerine teknik direktörlüğe Raşit Çetiner'i getirdi.
Mersin İdman Yurdu: Giray Bulak ile yollarını ayırdı. Daum ismi gündemde.
Bandırmaspor: İstafa eden Mustafa Alper Avcı'nın yerine Oktay Çevik'i teknik direktörlük görevine getirdi. Çevik'in yardımcılıklarını Ali Çoban ve Sinan Yücer, kaleci antrenörlüğünü ise Yaşar Duran yapacak.
Şanlıurfaspor: Teknik Direktör Bahri Kaya ile yollarını ayırdı.
Torku Selçuk Üniversitesi: Coach Aclan Kavasoğlu ile yollarını ayırdı.
Fenerbahçe Ülker: Görevinden istafa eden İtalyan coach Simone Pianigiani'nin yerine yardımcı coach Ertuğrul Erdoğan getirildi.
Trabzonspor Basketbol: Beşiktaş ve Türk Telekom formaları giydiği dönemde taraftarın sevgilisi olan Amerikalı guard Khalid El Amin'le sözleşme imzaladı.
Konyaspor: A2 takımında forma giyen golcü oyuncular Serkan Abaz (1993) ve İbrahim Alan (1994) ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Bursaspor: Serdar Aziz ile sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı. Serdar Aziz ilk yıl 1.2, 2. yıl 1.5, 3 ve 4. yıllarda 1 milyon 750 bin TL alacak.
Panathinaikos: İtalya'nın Olimpia Milano takımında forma giyen eski oyuncusu Antonis Fotsis'i transfer etti. Fotsis yıllık 2,2 milyon € kazanacak.
Al Nasr: Euro 2004'de gol kralı olan Yunan golcü Angelos Charisteas, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr takımına transfer oldu.
Blackburn Rovers: Tottenham Hotspur'dan eski oyuncusu David Bentley'i kiraladı.
Bayburtspor: Akçaköyspor'dan sağ bek Emre Hızarcı'yı transfer etti. 1985 doğumlu oyuncu Trabzonspor, Akçaabat Sebat, Adanaspor gibi birçok takımın formasını giymişti.
Galatasaray: Milan Baros'un sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.
Bayrampaşa Tunaspor: Süper Amatör Lig takımlarından Galataspor'un 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Yaşar Akyol'u transfer etti.
Royal Halı Gaziantep BŞB: Slovenya'nın Union Olimpija takımında forma giyen Dylan Page ile sezon sonuna kadar anlaştı. 1982 doğumlu Amerikalı forvet 2.04cm boyunda.
Vestel: TB2L takımlarından Vestel, Liberya asıllı Amerikalı guard Pele Paelay'ı transfer etti. En son İsrail'in Elitzur Yavne takımında oynayan 1984 doğumlu guard 1.93cm boyunda.
Orduspor: Karşıyaka'da kiralık olarak oynayan Ganalı golcü Banahene, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak Orduspor'la sözleşmesini feshetti.
Mersin BŞB: Porto Riko'nun San German takımından eski oyuncusu Alex Scales'i transfer etti. 1978 doğumlu tecrübeli guard son 2 sezon Mersin'de oynamıştı.
Gremio: Arsenal'den eski Fenerbahçeli Andre dos Santos'u kiraladı.
Gaziantespor: Hikmet Karaman'ın yerine Bülent Uygun'la anlaştı. Başkan İbrahim Kızılı Bülent Uygun'la sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladı.
Hacettepe Üniversitesi: Valencia'dan Amerikalı guard Clay Tucker'ı transfer etti. 1980 doğumlu oyuncu 1.95cm boyunda ve her iki guard pozisyonunda da oynayabiliyor.
Yeniköyspor: Ayazağaspor'un golcü oyuncusu Ferdi Aslanboğa'yı transfer etti..
Bursaspor: Teknik Direktörlüğe Hikmet Karaman'ı getiren Bursaspor, Genel Menajer olarak daha önce Kasımpaşaspor'da görev yapan Süha Sidal ile anlaştı.
Dikilitaş: Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Dikilitaş, Süper Amatör Lig 2. Grup takımı Kağıthanespor'un forvet oyuncusu Mehmet Büyüktopuzlar'ı transfer etti.
Çatalcaspor: 1984 doğumlu stoper Oktay Kahramanoğlu ile yollarını ayırdı.
Perth Glory: Avustralya'nın Perh Glory kulübü, Şili'nin Club Deportes La Serena takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Cordoba'yı kiraladı.
Zonguldakspor: BAL takımlarından Nevşehir Gençlikspor'dan forvet oyuncusu Zeyni Özdemir'i renklerine kattı.
Hapoel Tel Aviv: Nürnberg'den Almog Cohen'i sezon sonuna kadar kiraladı.
Halide Edip Adıvarspor: Sultangazispor'dan stoper Engin Yıldız'ı transfer etti.
Yenibosna:< Gönen Belediyespor'dan eski golcüsü Sinan Yüksel'i transfer etti.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Devrim Çetin, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.