Günün Transferleri (22 Mayıs)




Galatasaray: Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılınç için 700 bin TL teklif etti, Boluspor ise 2 trilyon istiyor. İki kulüp arasında temaslar sürüyor.
Fenerbahçe: Alper Potuk'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Karabükspor: Lomana LuaLua'nın kardeşi Kazenga LuaLua'yı transfer etmek için girişimlerde bulunuyor. 1990 doğumlu sağ kanat oyuncusu için kulübü Brighton'a yapılan.£ 950 bin bonservis teklifinin kabul edildiği haberleri var.
Sanica Boru Elazığspor: Başkan Selçuk Öztürk, Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Georghe Hagi, Christoph Daum, Belçikali bir antrenör, Mesut Bakkal, Nurullah Sağlam ve Osman Özköylü ile görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.
Fulham: Athletic Bilbao'dan Fernando Amorebieta ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Şanlıurfaspor: Adanaspor'un eski kaptanı Fevzi Özkan'la anlaştı.
Fenerbahçe: Bu sezon kiralık olarak oynayan Reto Ziegler ile sözleşme yenilenmedi.
Fenerbahçe Ülker: Tofaş'ın genç yıldızı Kenan Sipahi ile anlaştı.
Fenerbahçe: Cristian Baroni, İtalya'nın Roma takımıyla her konuda anlaştı.
Beşiktaş: Önder Özen'in sportif direktörlüğe getirildiğini resmen açıkladı. Fikret Orman; "Beşiktaş A Takımı ve altyapı takımlarının tamamı Önder Özen'e bağlanmıştır" dedi.
Şanlıurfaspor: Samsunspor'da kiralık oynayan golcü Abdülkadir Özgen'le büyük ölçüde anlaştı. Şanlıurfaspor ayrıca Aykut Erçetin ve Samet Katanalp ile ilgileniyor
Şanlıurfaspor: Onur Akbay ve Murat Kayalı dışındaki kiralık oyuncularla yollarını ayırdı.
Sivas 4 Eylül bld: Teknik Direktör Alaattin Çiçek'le yoluna devam edecek. Hakan Sayar, Muhammed Savaşçı, Sadettin Özer, Taner Gürsoy, Taner Yılmaz ve Uğur Keskin önümüzdeki sezon kadroda düşünülemeyen isimler.
Alibeyköyspor: Bayrampaşa Tunaspor’un oyun kurucusu Emrah Özberk ile anlaştığını duyurdu. 1984 doğumlu oyuncu Feriköy, Karagümrük, Vefaspor gibi takımlarda oynamıştı.
Fenerbahçe: Alper Potuk için görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.
Zonguldakspor: Karagümrükspor'da sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile anlaşmaya yakın.
Balıkesirspor: Olcay Çetinkaya ve Ali Akburç'la yollarını ayıracak. Ayrıca Rizespor'dan kiralanan İlyas da önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyor.
Hertha Berlin: Bayer Leverkusen'den Hajime Hosogai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Gençlerbirliği: Sözleşmesi biten Cem Can'ın durumunun bugün netlik kazanması bekleniliyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.