Günün Transferleri (25 Mayıs)




Galatasaray: Aurelien Chedjou, Galatasaraylı yönetici Bülent Tulun'un yanında 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Lille kulübüne 7,7 milyon €, Chedjou'ya ise yıllık 2,2 milyon € verilecek.
Nazilli Belediyespor: İstifa ettiği haberleri çıkan Nazilli Belediyespor teknik direktörü Akif Kaya, açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını, istifa etmediğini söyledi.
Gaziantepspor: Panathinaikos'un 22 yaşındaki Venezuelalı stoperi Jose Manuel Velazquez ile prensipte anlaşma sağladı.
Freiburg: Borussia Mönchengladbach'ın forveti Mike Hanke'yi bedelsiz olarak transfer etti.
Sandıklıspor: 3. Lig takımlarından Sandıklıspor, Alper Potuk'un abisi Emrah Potuk'u transfer etti. Emrah Potuk geçen sezon Eskişehir Demirspor forması giymişti.
Eyüpspor: Yeni teknik direktör Vedat İnceefe oldu.
Çaykur Rizespor: Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevi için hafta içi Rıza Çalımbay ile bir görüşme yapılacak. Düşünülen diğer aday ise Ertuğrul Sağlam.
Antalyaspor: İç transferde Tita, Murat Duruer ve Musa Nizam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Antalyaspor, bonservisini aldığı Ömer Şişmanoğlu ile de 3 yıllık ön protokol imzaladı.
Altay: Balıkesirspor'dan ayrılan orta saha oyuncusu Ali Akburç ile görüşüyor.
Fiorentina: Bolton'dan Marco Alonso ve Malaga'dan Joaquin Sanchez'i transfer etti.
Köln: Jonas Hector ve Fabian Schnellhardt'ın sözleşmelerini 2016 yılına kadar uzattı.
Marsilya: Teknik direktör Elie Baup ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.