Günün Transferleri (27 Mayıs)




Darıca Gençlerbirliği: Teknik direktörlüğe Tunahan Akdoğan getirildi.
Tavşanlı Linyitspor: Göztepe maçında takımı ligde tutan golü atan Akeem Agbetu'nun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Ayrıca Akhisar Belediyespor'dan Gideon Adinoy Sani kiralandı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Adlan Canlıka'nın sözleşmesi feshedildi.
Bursaspor: Sivasspor'dan Erman Kılıç'la büyük ölçüde anlaştı. Ayrıca İstanbul BŞB'den Samuel Holmen için girişimler var ancak Holmen için Beşiktaş öncelikli tercih.
Bucaspor: Kiralık olarak forma giyen İrfan Başaran Orduspor'a geri dönüyor. Bucaspor ekonomik sıkıntılar nedeniyle, İrfan'ın 500 bin TL olan satın alma opsiyonunu kullanmayacak.
Trabzonspor: Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi.
Beşiktaş: Teknik direktör Samet Aybaba'nın sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi. Samet Aybaba 10 eşit taksitte toplam 1.550.000 TL tazminat alacak.
Bursaspor: Başkan adaylarından Erkan Körüstan'ın ünlü Bulgar golcü Dimitar Berbatov ile prensip anlaşmasına vardığı iddiaları var.
Altay: Yönetim kaleci Ali Şaşal, İsmet Gökseloğlu ve Abdulkadir Kuzey'i satma kararı aldı. Hasan Erbey ve Burak Karaduman ise takımda kalacak.
Ankara Demirspor: Veysi Öz, Hasan Dülgeroğlu, İsmail Demir, Ahmet Taş ve Burak Cengiz ile yollar ayrılacak.
Denizlispor: Kiralık oynayan İsmail Haktan Odabaşı'nın bonservisi için Bursaspor'la büyük oranda anlamaya vardı. Denizlispor'un kaptanı Veli Acar ise Manisaspor'la görüşüyor.
Kasımpaşa: Gaziantepspor'da forma giyen Serdar Kurtuluş'a resmi teklifte bulundu. Serdar, eski takımı Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyor.
Sivasspor: Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan golcü Gohou'yla görüştüğü haberleri var.
Fenerbahçe: Gremio, Andre Santos için Arsenal'e yeni bir teklif yapmayacağın açıkladı. Bu sezon Gremio'da kiralık olarak forma giyen Andre Santos Fenerbahçe'nin gündeminde
West Ham United: Beşiktaş'ın İskoç kalecisi Allan McGregor'ı transfer etmek için teklif yaptı. İskoç kalecinin bir başka talibi de Hull City.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Uzun Paslar, Oğuzhan Sofracı, Ertan Süzgün, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Radyo Spor, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.