Günün Transferleri (29 Mayıs)




Mersin İdman Yurdu: Bucaspor'dan Mehmet Batdal, Yasin Avcı, Erkan Taşkıran ve Konyaspor'dan Erdal Kılıçarslan'ı transfer etmek çalışmalar yapıyor.
Kahramanmaraşspor: Tarsus İdman Yurdu'ndan Aykut Öngel'i transfer etmeye yakın.
Orduspor: Tavşanlı Linyitspor'dan golcü Murat Yılmaz'la büyük ölçüde anlaştı.
Fenerbahçe: Aykut Kocaman'ın istifasını kabul ettiğini resmen açıkladı.
Elazığspor: Nurullah Sağlam ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak takımın başına getirdi.
Beylerbeyi: Recep Niyaz'ın abisi Bilal Niyaz'la büyük ölçüde anlaştı. Beylerbeyi dışında Sarıyer, Pendikspor ve Nazilli Belediyespor da Bilal Niyaz'a talip.
Fenerbahçe: Recep Niyaz'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Genç yıldızın tecrübe kazanması için Eskişehirspor'a kiralanması gündemde.
Çaykur Rizespor: Rıza Çalımbay'la İstanbul'da 3 yıllık sözleşme imzaladı. Rıza Hoca'nın yardımcılıklarını Bülent Albayrak, Orhan Kaynak, Kenan Oktay ve Cengiz Birgen yapacak.
Silivrispor: Teknik direktörlük için geçen sezon Bozüyükspor'u çalıştıran Erdal İşkar'la anlaştı. Ancak birkaç yöneticinin takım başına Bülent Akan'ı getirmek istediği biliniyor.
Bursaspor: Başkan adayı İlhan Uslu, seçilmesi halinde teknik direktör Hikmet Karaman'la yola devam edeceklerini açıkladı.
Fenerbahçe: Teknik Direktör Aykut Kocaman istifa etti. Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak Ali Yıldırım'ın da yönetimdeki görevlerinden ayrılacağı konuşuluyor.
Kasımpaşa: Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferinde Eskişehirspor'a verdiği Orhan Şam, Eskişehir'e gitmek istemedi ve Kasımpaşa ile büyük oranda anlaştı.
Elazığspor: Mersin İdman Yurdu'nun başarılı stoperi Joseph Boum ile görüşüyor.
Trabzonspor: Manisaspor'un stoperi Hüseyin Tok ile ilgileniyor.
Flamengo: Bebeto'nun 1994 doğumlu oğlu Mattheus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe: Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir "İngiltere'den de öneriler var ama Emenike Fenerbahçe'yi istiyor. Transfer bitme noktasına geldi. Haftasonuna kadar bu transfer biter gibi" dedi.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.