Günün Transferleri (11 Haziran)




Gençlerbirliği: Bucaspor'un genç stoperi Efe Halil Özarslan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Norwich City: PSV Eindhoven'dan Nils Ola Toivonen'i 4.7 milyon £ karşılığında transfer etti.
Konyaspor: Galatasaray'da forma şansı bulamayan Sercan Yıldırım'ı transfer etmek istiyor. Forvetini güçlendirmek isteyen Konyaspor'un bir diğer hedefi ise Semih Şentürk.
Aydınspor: Orduspor'un golcüsü Hasan Kabze'ye talip olduğunu açıkladı.
Galatasaray: Sivasspor'un sol beki Ziya Erdal ile prensipte anlaştı. Carlinhos transferinde pürüz çıkması durumunda sol beke alternatif olarak olarak transfer edilmesi düşünülüyor.
Kahramanmaraşspor: Nijeryalı stoper Madu Chibuzor ile resmi sözleşme imzaladı.
Manchester United: Atletico Penarol'den Guillermo Varela ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Elazığspor: Tekirova Belediyespor'dan golcü Gökhan Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Karabükspor: Antalyaspor'dan ayrılan Mehmet Özdilek ile büyük ölçüde anlaştı. Transfer bütçesi gibi konularda görüşmeler sürüyor, son kararı Özdilek verecek.
Konyaspor: Tecrübeli defans oyuncusu Ali Turan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Kayseri Erciyesspor: Belçika'nın Club Brugge takımında forma giyen Sırp Kaleci Bojan Jorgacevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mersin İdman Yurdu: Kayseri Erciyesspor'dan Emrah Bozkurt'u 1 yıllığına renklerine bağladı.
Fethiyespor: Geçen sezon Konyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Sjoerd Ars'ı transfer etmek için çalışmalar yapıyor. Ayrıca 2 Ganalı oyuncu Türkiye'ye davet edildi.
Boluspor: Tekirdağspor'dan 1990 doğumlu genç oyuncu Fırat Demir ile anlaştı. Boluspor ayrıca iç transferde de Alp Ergin'le sözleşme yeniledi.
Beşiktaş: Gökhan Töre'yi 1 yıllığına kiraladı, resmi sözleşme imzalandı. Rubin Kazan'a 350 bin € kiralama bedeli, Gökhan'a 900 bin € sabit ücret ve maç başı 10 bin € verilecek. Beşiktaş milli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Satın alma opsiyonu 7,5 milyon €.
Samsunspor: Başkanı Emin Kar, uzun süredir görüştükleri Ertuğrul Sağlam ile anlaşamadıklarını açıkladı. Bu gelişme sabah verdiğimiz Eskişehirspor haberlerini doğruluyor.
Anzhi: Ünlü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Balıkesirspor: Geçen sezon Manisaspor'da oynayan sol bek İsmail Dinler, facebook hesabından kulübüyle yollarını ayırdığını ve artık Balıkesirspor forması giyeceğini açıkladı.
Beşiktaş: Gökhan Töre'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Eskişehirspor: Teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdü, görüşmeler sürüyor. Bu teklif Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına geçme olasılığını da arttırıyor.
Çaykur Rizespor: Valenciennes takımının Kolombiyalı orta saha oyuncusu Carlos Sanchez Moreno ile anlaştı. 1986 doğumlu oyuncunun birkaç gün içinde Türkiye'de olması bekleniyor.
Shakhtar Donetsk: Dnipro'dan Yevhen Konoplyanka'yı 35 milyon € karşılığında transfer etti.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.