Günün Transferleri (17 Haziran)




Boluspor: Fatih Şen ile büyük ölçüde anlaştı, Çarşamba günü Bolu'da yapılacak görüşmeden sonra netleşecek. Ayrıca yeni yönetimle anlaşamayan Djiehoua ile yollar ayrıldı.
Elazığspor: Werder Bremen alt yapısından yetişen 23 yaşındaki Onur Ayık ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. FC Oberneuland'dan gelen Onur, sol açık ve forvet pozisyonlarında oynuyor.
Karşıyaka: Gaziantep BŞB'den stoper Mehmet Yiğit ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Anadolu Selçukluspor: Teknik direktörlük için eski gol kralı Zafer Biryol ile görüşüyor.
Boluspor: Ümraniyespor'da forma giyen Ömer Tunç ile anlaştı.
Kütahyaspor: Hakan Demir (Beyköy Bld) ve Serhat Karadaban (Salihli) ile sözleşme imzaladı.
Tekirdağspor: Alaşehir Belediyespor'dan Can Gümüşada, Çamlıdere Şekerspor'dan Erdal Akyürek, Ayvalıkgücü'nden Rıdvan Gürler ve Emrullah Öztürk ile sözleşme imzaladı.
Boluspor: 2 senedir takımın kalesini koruyan kaleci Eser Altın ile yollarını ayırdı.
Adana Demirspor: Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Mesut Saray ile anlaştı. Mesut'un Çarşamba günü Adana'ya gelerek imzaların atması bekleniyor.
Sandıklı Belediyespor: Vanspor'da forma giyen stoper Resul Timurlenk ile anlaştı.
Kayseri Erciyesspor: Kostarikalı oyuncu Hansel Arauz ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Kayseri Erciyesspor, Bilal Aziz Özer ile yollarını ayırdı.
Spartak Moskova: Trabzonsporlu Giray Kaçar ile 2,5 milyon € karşılığında anlaştı, Rus kulübü önümüzdeki günlerde Trabzonspor'la bonservisi konusunda görüşecek.
Fethiyespor: İç transferde Murat Türkkan ve Ozan Öztürk'ün yanı sıra Sabri Turgut, Sabri Gümüşsoy, Halil Karataş, Uğur Aktaş ve Volkan Kabadayı ile yeniden anlaştı.
West Bromwich Albion: İrlandalı sağ bek Steven Reid ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
Orduspor: Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Javito'yu yeniden renklerine bağladı.
Hansa Rostock: Erzgebirge Aue'den gurbetci Halil Savran ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Çaykur Rizespor: Konyaspor formasıyla hatırladığımız kaleci Mariusz Pawełek ile 3 yıllığına prensipte anlaştı. Pawelek haftaiçi İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden sonra imzayı atacak.
Elazığspor: Adanaspor'un kalecisi Zülküf Özer ile 4 yıllık anlaşma sağladı.
Bursaspor: Teknik direktör Hikmet Karaman, Manisaspor'un genç orta saha oyuncusu Bülent Cevahir'i ısrarla istiyor, seçilecek yeni yönetimden de bu ismin transfer edilmesini talep edecek.
Turgutluspor: Gençlerbirliği'nin İsmail Köse için önerdiği 3 futbolcu +500 Bin TL teklifini reddetti. Manisaspor'da genç oyuncuyu transfer etmek için görüşmeler yapıyor.
Trabzonspor: Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Çağlar Birinci ile anlaşma zemini arıyor.
Gölcükspor: Yaş kotasına takılan Erkan Öztürk ve Mesut Özkalkan ile yollarını ayırdı.
Kilimli Belediyespor: Teknik direktörlüğe Bursa Nilüferspor'dan ayrılan Sedat Özbağ getirildi. 

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.