Günün Transferleri (8 Haziran)




Orduspor: Boluspor'dan savunma oyuncusu Muhammet Özdin'le sözleşme imzaladı.
Celta Vigo: Teknik direktör Luis Enrique ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor: Geçtiğimiz günlerde sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Serkan Balcı yönetimle görüşerek sözleşmesini fesh etti ve bonservisini aldı. Serkan'ın nereye gideceği merak konusu.
Trabzonspor: Gençlerbirliği'nin stoperi Aykut Demir ile anlaştı. Gençlerbirliği bonservisi için 3 milyon € istiyor, kulüpler anlaşılırsa 3+1 yıllık sözleşme imzalanacak.
Manchester City: İsveç'in Malmö takımında forma giyen ve "Yeni Ibrahimovic" olarak lanse edilen 15 yaşındaki Zacharias Faour'u transfer etti.
Orduspor: Tepecikspor'dan Recep Onur Çelik ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Orduspor Onur için Tepecikspor'a 80 bin TL bonservis ödeyecek.
Sancaktepe Belediyespor: Teknik direktörlüğe eski milli futbolcu Semih Yuvakuran getirildi.
Elazığspor: Sportif Direktörlüğe eski futbolcu Yasir Elmacı getirildi.
Şanlıurfaspor: Orduspor'la yollarını ayıran golcü Banahene'yi transfer etmek için görüşüyor.
Kayserispor: PSV'nin sağ beki Atiba Hutchinson ile prensipte anlaştı. 1983 doğumlu Trinidad asıllı Kanadalı oyuncu ön liberoda da görev yapıyor ve Kanada milli takımında oynuyor.
Mersin İdman Yurdu: Geçen sezon Bucaspor'da kiralık oynayan Mehmet Batdal ile anlaştı.
Fenerbahçe: Kayserispor'un genç yıldızı Sefa Yılmaz ile her konuda anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı haberleri var. Transferin kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor.
Galatasaray: John Obi Mikel'in menajeri John Shittu yaptığı açıklamada; Galatasaray'ın Mikel ile ilgilendiğini doğruladı ancak son kararı Chelsea'nin vereceğini söyledi.
Le Louviere: Geçen sezon Mersin İdman Yurdu forması giyen eski Trabzonsporlu Ibrahima Yattara, Belçika 3. Lig'inden Le Louviere takımına transfer oldu.
Bucaspor: Alparslan Erdem'e Trabzonspor'dan sonra Antalyaspor da talip oldu. Kayserispor ise kaleci Ömer Kahveci'yi transfer etmek için çalışmalar yapıyor.
Ajaccio: Juventus'un efsane futbolcusu Fabrizio Ravanelli'yi teknik direktörlüğe getirdi.
Espanyol: 35 yaşındaki savunmacı Joan Capdevilla'nın sona eren kontratını 1 yıl daha uzattı.
Nancy: Guingamp'ın stoperi François Bellugou ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.