Günün Transferleri (9 Haziran)




Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kayseri Erciyespor'dan Arif Şahin ve Kırklarelispor'dan Hüseyin Yakup Düz ile sözleşme imzaladı.
Elazığspor: Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Mesut Saray ile ilgileniyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Ankara Demirspor'dan Veysi Öz'ü transfer etti.
Catania: Panathinaikos'taki sözleşmesi biten Sebastian Leto ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
Roma: Lille'in hocası Rudi Garcia'yı teknik direktörlüğe getirdi.
Orduspor: Balıkesirspor'dan Salih Sefercik ve Kerem Gülbahar'ı transfer etti.
Fenerbahçe: Stuttgart'ın stoperi Serdar Taşçı'yı İstanbul'a getirdi. Hasan Çetinkaya'nın ikna ettiği Serdar Taşçı'nın sözleşmesinde 5 milyon €'ya serbest kalır maddesi var.
Çaykur Rizespor: Fenerbahçe'de ayrılması beklenen Serdar Kesimal ile ilgileniyor. Bonservisiyle olmasa da kiralık olarak kadroya katılması gündemde.
Ankaraspor: Kayseri Erciyesspor'dan Osman Özköylü'nün eski öğrencisi Göksu Türkdoğan ve Bucaspor'dan sağ bek Fahri Akyol ile sözleşme imzaladı.
Al Ahli: Porto'nun hocası Vitor Pereira, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımıyla 2 yıllığına anlaştı. 27 Haziran'da resmi sözleşmenin imzalanacağı açıklandı.
Bayrampaşaspor: Kaleci Emin Sarı ile yollarını ayırdı.
Sivasspor: Roberto Carlos'u teknik direktörlüğe getiren Sivasspor, eski Fenerbahçe'li Deivid'i de transfer etmeye çalışıyor Brezilyalı oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklif edildi.
Galatasaray: Arsenal'in satış listesine koyduğu Gervinho ile ilgileniyor. Ayrıca Galatasaray'ın talip olduğu John Obi Mikel ile Newcastle United da ilgileniyor.

KAYNAKLAR: Alt Ligler, Futbolda Devrim, Ertan Süzgün, Oğuzhan Sofracı, Türk Ligleri, Eurobasket, Sportando, NTV Spor, Maçkolik, SporX, Tribün Dergi, Lig TV, Ömer Gülhan, Göksel Uzunoğlu, Trend Basket, Basket Faul, Yerel Futbol

0 yorum:

Copyright © 2013 Futbol Dergi and Alternatif Medya - 2013.